Gratis uw telefoon laten repareren?

De meerderheid in Nederland heeft tegenwoordig een smartphone van één van de bekende merken zoals iPhone (Apple), Samsung, Sony, Nokia, HTC, LG in bezit. Voor de meeste is dit een aardige investering. De dag van vandaag kunnen veel mensen niet zonder smartphone. Het is iets wat je de hele dag door gebruikt. Je bent daarom ook doodsbang wanneer deze kapot gaat. Of één van je familie leden je telefoon laat vallen of een glas water of een kop koffie over laat vallen. Uit onderzoek van Independer.nl blijkt dat ruim 60% van de iPad bezitters niet weet of hun inboedelverzekering een goede dekking biedt bij schade. Naast inboedel verzekering kan er vaak ook een oproep gedaan worden (indien mogelijk) op de reisverzekering en WA-verzekering (rechtsaansprakelijkheid). Wanneer er ook schade is aan je telefoon wil je dit dan ook zo snel mogelijk laten repareren.

Bij Smartcare Repair Limburg bent u dan ook aan het juiste adres! Wij hebben namelijk de meeste onderdelen voor de Apple en Samsung op voorraad of kunnen deze bestellen en zodat ze vaak binnen een paar dagen geleverd worden. Omdat wij ook gebruik maken van AAA kwaliteit onderdelen bent u verzekerd van kwaliteit!

repair

Scherpe Prijzen

Wij streven naar een goede prijs-kwaliteit verhouding. U kunt bij ons alijd rekenen op AAA producten tegen de laagste prijzen. Kom langs of maak een afspraak.

Snelle reparaties

Klaar terwijl u wacht. In bijna alle gevallen kunnen wij uw reparatie uitvoeren terwijl u wacht. Geniet daarnaast van een lekkere kop koffie terwijl u wacht.

Persoonlijk advies

Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u altijd voorzien van het juiste advies. Laat u bij uw bezoek gratis adviseren door een van onze medewerkers.